0

Bilen trekker til høyre

spurt 2015-11-22 22:58:07 +0200

Bilforhandler solgte meg bilen. Etter noen kilometer, begynte bilen å vibrere, for så å dra voldsomt til høyre. Jeg klager 2 dager etter kjøp. Selger skifter bæreskuler og stag, uten at det blir bedre. Jeg klager inn til selger, der selger nu mener han har betalt nok, og jeg bør være fornøyd, samt at det ikke feilte bilen noe. Jeg tar bilen til NAF, der det lir konstatert at testsjåfør må holde i rattet, for at bilen ikke skal gå ut til høyre, og av veien. Bilforhandler tar bilen inn for å sjekke, der jeg får beskjed om at alt er tight og fint under, firehjulskontroll ok, men dem ville ikke skrive ut en rapport til meg, men muntlig sier at bilen ikke feiler noenting. Jeg kjører slukøret hjem, og noen dager etterpå er jeg uheldig og får en utførkjøring, som følge av feilen. bilforhandler sier før utforkjøringen at jeg sikkert har kjørt i en hump, og nu skylder dem på utforkjøringen. Jeg kjører videre langt bort fra alle de verkstedene som kunne ha forbindelse med min bilforhandler, og får konstatert øyeblikkelig at fjærbeinslager og servo/tanstang ødelagt,og at bilen tidvis er farlig. Jeg viser dette til bilforhandler, der bilforhandler fortsatt nekter at det er feil med bilen, og samtidig sier at det er min utforkjøring som er årsak til at bilen drar til høyre. I tillegg har jeg kjørt bilen fra 211 000 til 249 000 på 1 år. Jeg har alt dokumetert pr mail, me vil gjerne vite ditt syspunkt, om jeg har mulighet å stevne forhandler for retten, og be dem ta bilen tilbake, da det også er mange andre feil, som er dysset ned til fordel for første feil. (NAF avdekket mange feil rett etter kjøpet). MVH. Bjørn Karlsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-11-22 23:09:05 +0200

Jeg vil også nevne at etter bilen hadde vært i grøfta en tur, tok jeg bilen inn på verksted for å sjekke skadeomfanget, der verkstedet kunne konkludere med at utforkjøringen umulig kunne ha forårsaket skaden i servo/tannstang, da bilen ellers så helt tight og fin ut under, og ingen skader kunne tyde på andre skader en på karosseri. Men er det vanlig mentalitet blant bilforhandlere å lure kunder slik ?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger