0

Bremseskiver på 2 år gammel bil

spurt 2015-12-09 14:07:12 +0200

Jeg har lest din artikkel om skivebremser og rust. Etter 18 000 km på 2 år rustet skivene så mye at det oppsto kraftig vibrasjon ved bremsing. Skivene ble byttet på grarantien etter div diskusjoner.
Så langt så bra, hva om 2 år igjen? Samme styret om igjen? Jeg har sjekket om det finnes skiver som ikke ruster. Det finnes bla på ebay skiver som inneholder sink, kadmium eller kompositt. Selv om denne type skiver er dyrere, vil det lønne seg over tid. Har du erfaring med skiver som ikke ruster?

Hilsen Stein Jensrud

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-12-14 13:28:10 +0200

Hei Stein. Dette med bremseskiver et tilbakevendende tema. Det er noe mange strir med. Langt i fra alle er like greie som Subaru og tar dette på garanti.

Det er nok dessverre grunn til å tro at du har rett i dine bange anelser og at dette vil bli et problem på nytt etter noe tid.

Nei - jeg har dessverre ikke noen erfaring med den type bremseskiver som du omtaler, men synes det høres interessant ut.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger