0

Eldre Gelandewagen

spurt 2015-12-15 09:17:33 +0200

Hei, Jeg har sett en del på MB Geländewagen og vurderer å kjøpe en. Spørsmålet er om det er lurt? Ser det ligger noen på Finn.no til 350-400 000 kroner, men de har også gått ganske langt. Over 200 000 km. Har sett litt på blant annet denne: http://www.finn.no/finn/car/used/obje... Tenker å bruke max 600 000 kr hvis jeg finner en forholdsvis ny med lite km..Hva burde jeg passe på?

Mvh Trym K

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-12-16 14:05:17 +0200

Dette er morsomme biler som jeg har sansen for...

Her gjelder det mer enn noen gang å lete opp et pent og godt eksemplar. Bilene er dessverre ikke feilfrie. Mange er jo både gamle og har gått langt også.

Drivverk og forstilling bør sjekkes veldig grundig. Det samme med alt det elektriske. Mange er pusset opp opptil flere ganger. Dårlige reparasjoner og rust kan være skjult under blank lakk.

Dessuten er de svært kostbare å ha på verksted. Skal du noen gang i livet koste på deg en skikkelig test før kjøp så er det på en slik bil. Det kan være en god investering.

De "lærde" srides om hvilken motor som er best. bpde 300 D oh 270 kommer opp som fornuftige alternativer. Andre mener den bør ha bensinmotor - da V8.

Uansett så er de tørste. Noen er også ganske lavt giret og litt slitsomme i motorveishastighet. Det finnes en egen klubb for disse i bilene i Norge. Smart å forhøre seg litt der også. på forumet f.eks.

Leter du opp en hel, fin og god bil - så anbefaler jeg kjøp! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger