TV 2 Play
Min konto
0

Tomt batteri

spurt 2015-12-15 17:38:47 +0200

Hei Benny! Det er en ting jeg lurer på, jeg har da ikke brukt bilen siden sommer da er selvfølgelig batteriet helt dødt. For da startet bilen med startkabler, etter at jeg har kjørt en liten tur med den og skrur av motoren og prøver å starter bilen igjen, men da er batteriet helt ferdig. Betyr det at jeg må ha et nytt batteri?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-12-16 17:27:32 +0200

Hei! Dette er du ikke alene om å oppleve om dagen. Nå som det har vært godt med kuldegrader i noen dager er det mange som sliter med det samme som deg.

Det kan nok kanskje høres ut som om ditt batteri begynner å bli modent for utbytting. Det er heldigvis ganske enkelt og et nytt batteri koster heller ikke mer enn noen hundre lapper.

Det kan også være smart å sjekke at dynamoen i bilen lader som den skal. Gjør den ikke det blir ett nytt batteri en kortvarig glede.

Om batteriet ditt ikke er gammelt så kan du også gjøre et forsøk på å lade det opp

Har du en batterilader så kan du forsøke å batteriet helt fullt igjen. Det er verdt et forsøk.

Særlig kalde perioder er tøffe for batteriet og en etterlading et par ganger i løpet av vinteren en billig forsikring for å få start. Særlig på biler som går mye småkjøring og med et batteri som er noen år gammelt.

Jeg anbefaler også at man er litt forsiktig med å bruke allverdens strømkilder – hele tiden – når man er ute på korte kjøreturer. Et klimaanlegg på full guffe, varmetråder, lys, streo og varmeseter – det drar mye strøm.

En skikkelig langtur innimellom er også bra med tanke på batteriet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar