0

Morsom eller dumdristig?

spurt 2015-12-18 00:07:23 +0100

Hei, Benny!

En 1995 Alfa Romeo GTV med 215 000 på teller'n - dumdristig? Noe spesielt jeg må se etter? Må si at italiensk bruktbil er utenfor min kunnskapsområde.

Med vennlig hilsen Torbjørn Skumlien

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-12-18 13:29:41 +0100

Hei Torbjørn!

Dette er begge deler. Veldig morsomt og annerledes men kanskje også litt dumdristig.

Det er både skrevet og sagt veldig fint mye om disse bilene, men det er heller ikke til å komme i fra at kvalitet og driftsikkerhet ikke er helt Alfa Romeos aller strakeste side. Den framstår som noe ujevn. Noen biler er det mye tull og kluss med, mens andre byr på forholdsvis få problemer for sine eiere.

Dette er nok mest en entusiastbil og en bil for folk som forstår hva dette er. Som elsker sjarmen, sjelen og det særegne som bilen byr på og som samtidig klarer å leve bilen svakheter.

Det er nok også en fordel om man er litt handy og om man seg hvis man skal ha en slik bil. Deler får du ikke kjøpt på Biltema og en del av de billige verkstedkjedene vil knapt ta i disse. Men for den rette er dette i mine øyne forsatt en kul bil. En bil som har mye å by på for den "riktige" eieren. Dessuten så begynner de å bli rimelige nå også. Du får biler helt ned 30.000 kroner. Spesielle ting du bør sjekke litt nøye er: Rust, særlig rundt jekkfestene. Ellers er bærekuler og endeledd en svakhet. Sjekk også nøye at alt det elektriske virker som det skal.

På biler med regiustrreim så sjekk at denne er byttet. God servicehistorikk er også viktig. Er eierhistorikken god, men kanskje Alfa-entusiaster - ja så begynner det å likne noe!

Finner man en fin bil i god stand og forstår hva dette er , så er jeg ikke redd for å anbefale kjøp. Men til de som vurderer denne opp mot en Toyota Yaris, så anbefaler jeg Yarisen, for å si det slik. For da er sjansen stor for at man ikke har skjønt hva dette er.

Syns uansett du skal høre med fatter`n før du kjøper her Torbjørn ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger