Hvilke medlemskap i hvilke organisasjoner gir rabatter ved kjøp av bil i butikk, og hvilke butikker vet dere om som gir pene innbyttepriser på "gamlevraket" mitt ved kjøp av ny eller nyere bil?

spurt 2016-01-04 07:00:40 +0200

KK gravatarbilde

Hei

Du Benny som jobber med Broom (og dere andre som måtte lese dette) har sikkert peil på mye når det gjelder tilbud på nyere bruktbil i butikk eller helt ny bil. Også når det gjelder rabatter ved kjøp av bil i butikk for medlemmer i diverse organisasjoner.

Jeg har fått med meg at som medlem av Sportsklubben Njård så fikk man i 2013 (og kan hende også i dag) pene rabatter ved kjøp av enkelte BMW / Volvo / Ford hos Bilia på Økern og Fornebu. Søkte litt rundt på nettet og leste om det på www.njard.no/Article.aspx?aID=6383&ar....

Jeg har også fått med meg at som medlem av Norges Bondelag så kan man også få pene rabatter på pene nye biler. Hørte om en helt vanlig kar på Jæren som hadde meldt seg inn i Norges Bondelag og som vipps fikk 25.000,- i rabatt på ny bil. Og når jeg søkte på nettet i dag så kom jeg over fordelsprogrammet Agrol (som bl.a. gjelder for medlemmer i Norges Bondelag) hvor man som medlem av en av organisasjonene de representerer kan få pene rabatter bl.a. på biler og andre produkter fra BMW - Hyundai - Kia - Mercedes-Benz - Mini - Mitsubishi - Nissan - Peugeot - Renault - Volvo - Dekkmann - Vianor. Men da må man være medlem av en av organisasjonene de representerer og i tillegg ha noe "storkunde-greier" som jeg ikke fant ut noe mer om men som jeg nå nettopp sendte dem en epost om. Les mer på https://agrol.no/avtaler/bil.

Men det må da finnes andre typer medlemskap i organisasjoner / foreninger / klubber hvor man kan få pene rabatter på nyere bruktbiler eller helt nye biler fra butikk?

Og i Vestfoldbyene så er det en bilbutikkjede "BilService" som tilbyr 25.000,- i "vraking" av gamlebilen bl.a. hvis man kjøper ny Renault Zoë og Renault Kadjar. Men da må jeg over fjorden til Vestfold. Les mer på http://www.bilservice.no/renault.3523.... Men det må da væra butikker i Oslo eller Akershus / Østfold som også tilbyr noe lignende?

Jeg bor i Indre Østfold og reiser 4 dager i uka i snitt til Oslo i jobbsammenheng. Så vet dere om butikker i Oslo/Akershus/Østfold som tilbyr lignende "vrakpant" for nyere eller helt nye elbiler så blir jeg glad et tips... For med trygd og deltidsjobb så er det om å gjøre å spare penger. Og får jeg et knakende godt tilbud på elbil i stedet for å ta bussen til og fra deltidsjobben i Oslo 4 dager i uka og i stedet for å bruke muligens rundt 10.000,- på gamlebilen (2001-modell Ford Focus som jeg allerede har brukt en del penger på de siste 2-3 årene) for å få den EU-godkjent så er ny bil noe jeg vurderer. Men det økonomiske regnestykket er viktig. En elbil sparer meg for 50 kroner daglig i AutoPass hvis jeg skal kjøre til og fra jobb (noe jeg ofte prøver unngå ved å ta bussen som koster 80 kr ... (more)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett