0

Problem etter starthjelp m startkabler

spurt 2016-01-07 21:06:51 +0100

Pga dårlige glødeplugger må jeg kjinne i nesten 5min for og få start når det er frost ute. I dag kjinnet jeg batteriet tomt. Jeg måtte bruke start kabler for og få start, men kjinnet i 2min før jeg fekk start. Etterpå lyser batterilyset,varmaparatet sluttet å virke,varme i setet sluttet og virke og kjørelys sluttet og virke. Bilen lader og går som den skal. Tenkte at kansje styreenhet/hjerne var blitt ødelagt men da skulle vel ikke bilen startet? Hva kan ha skjedd?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-01-08 13:30:33 +0100

Hei du! Mange spørsmål om startkabler i dag. Tydelig at det er kaldt i Norge...

Her har nok el-systemet fått en karamell ja. Håper at det ikke er noen styreenhet som har tatt kvelden - har egentlig heller ikke så mye tro på det.

Jeg ville aller først sjekket ALLE sikringer nøye. Slik du beskriver dette så høres det nemlig ut som om det en strømkrets som har "falt ut".

Håper at det er så enkelt. Vil også anbefale deg å få fikset glødingen, slik at bilen starter av seg selv igjen. Det gjør jo hverdagen litt enklere ...

Lykke til :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger