0

Oljeforbruk vvti

spurt 2016-02-01 12:46:42 +0100

hei. Vet dere hva som gjør at vvti motorene til Toyota brenner fryktelig mye olje etter noen km på baken? Det er jo en kjent feil hos Toyota hvor mange fikk ny motor på deres utvidede motorgaranti fra 5 til 7 år. Var man så uheldig at motoren ikke hadde passert 120000km da 7 år var gått, hadde ikke dette voldsomme oljeforbruket oppstådd enda, og man var lykkelig uvitende om feilen. Er det noen lur/rimelig løsning på dette problemet? Toyota sitt eneste alternativ er å bytte shortblokka til den nette sum av 44000,- + jobb, men da tar de den gamle blokka i bytte, så jeg vil tro de overtaler de eller rette feilene på innnbytteblokkene, men de vil selvfølgelig ikke si hva feilen er. Kanskje dere vet :-D Mvh Magnus opland

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-02-01 13:34:59 +0100

Etter det jeg har hørt og erfart, så var det en kombinasjon av for glatte sylindervegger og for dårlige stemperinger / fjærer som var problemet her. Det var vel særlig 1,8-literen som var plaget med dette.

Jeg tror / trodde imidlertid at dette for lengst var løst nå.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger