0

Vibrasjonslyd i nybil?

spurt 2016-02-09 10:43:03 +0200

Hei Jeg har rett før jul kjøpt en kliss ny CR-V exec sense med bensin og automatgir. Fra dag 1 hørte jeg en vibrasjonslyd fra toppen av A-stolpen/over døra på venstre side. Så nå har bilen vært inne 5 ganger og over 7 dager på verksted. De har byttet gardinairbag, bildter deksel etc etc, og meddler feilen rettet hver gang. Og ingen på verksted hører lyden mere. Men, den er der og jeg må tilbake igjen, og da hører de også lyden. Jeg er lei av dette, og nybilkjøpet hat blitt et dårlig følelse. Hvor lenge kan de holde på slik å forsøke å fikse dette? Hva kan jeg som missfornøyd kunde gjøre? Dette tar jo mye tid fra min side, jeg blir utstyr med en liten leiebil hver gang som ikke fyller våre behov? Jeg skønner jo det kan være utfordrende å finne lyden og eliminere den, men det bør vel strength tatt ikke være mitt problem? Jeg ville IKKE kjøpt en nybil til full pris med en ekstra ulyd I for å si det slik...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-02-12 14:06:11 +0200

Dette er kjedelig og jeg skjønner at du blir lei. Men vi får være enige om at det, tross alt i den store sammenhengen er en bagatell - og at det ikke må ta nettesøvnen til noen ...

Men vi er også helt enige om at det ikke skal være slik.

Jeg har jo selv jobbet som bilmekaniker - tro meg, det kan være et sant Helv.... å finne slike lyder. I alle fall når de kommer og går.

Det virker da også som verkstedet har tatt dette på alvor og gjort en innsats for å fjerne dette. Uten at de så langt har kommet opp med en god løsning.

Jeg forslår følgende her: Du må få låne en tilsvarende bil av verkstedet ditt og de MÅ nå finne ut av feilen på din bil denne gangen - så får det ta den tiden det tar - om det er 3 eller 10 dager.

Jeg synes du skal ta kontakt med dem og forslå dette. Forklar vennlig, men tydelig, ( ikke sint - det er sjelden hyggelig å hjelpe sinte mennesker) at du ikke er fornøyd med dette, men at de får en sjanse til.

Dette løser seg til slutt. Garantert!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2016-02-09 10:43:03 +0200

Sett: 164 ganger

Sist oppdatert: Feb 12 '16

Antall visninger