TV 2 Play
Min konto
0

Senking av golf mk7

spurt 2016-02-29 13:20:55 +0200

Jeg har en golf 7 2014 som jeg tenkte å senke. Jeg tenkte å senke den med 45mm på alle hjul, vil dette kunne ta noe mer skade på understellet enn med den ordinære høyden?

Jeg har eid BMW tidligere og kjøpte denne nå i januar. Motoren er kraftig, men den sporty kjøreopplevelsen som var i BMWen finnes ikke i golfen og det er den jeg vil prøve å skape. Med noen bredere hjul og stivere understell.

Går jeg riktig vei med senk? Eller vil det skade understellet? Jeg kjører ikke på så veldig dårlige veier til daglig, og er veldig flink til å holde meg unna hull.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-02-29 13:41:23 +0200

Et senkesett med stivere fjærer og kanskje noen andre støtdempere vi nok gi deg em mer sporty kjøreopplevelse.

45 mm. er ganske mye. Om det går problemfritt kommer også an på hjulene du monterer og innpresset på felgene. Her må du nesten sjekke ut selv og det ikke subber etc.

Pass uansett på at du får noe som er godkjent - og få dette inn i vognkortet. Det er også smart å ta vare på de originale fjærene, slik at du har disse ved evt. salg av bilen eller ønsker å bygge den tilbake til original fjærhøyde senere.

Legger ved et par linker til deg:

https://www.bildeler.no/senkesett-m-s...

https://qwt.no/produkt/eibachpro-kitsenkesette10-15-021-15-22/volkswagengolfvii1.4gtehybrid_2014-

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar