0

Kjøp av s80

spurt 2016-03-09 11:39:54 +0200

Hei!

Tiden er kommet for nytt bruktbilkjøp, og valget landet på en Volvo s80 T5 som selgeren ville ha ca. 30 000 for. Bilen er veldig fin kosmetisk sett, men da vi skulle ta med bilen på en prøvetur lyste det plutselig tre varsellamper i panelet; ABS, airbag og lambdasonde. Bilen gikk relativt fint, men vi bekymrer oss likevel for dette. Det er ikke optimalt å kjøre uten ordentlige, velfungerende sikkerhetssystemer. Varsellampen for lambdasonden lyste visst bare på grunn av at bilen hadde stått en stund, hevder selger. ABS-lampa lyste på grunn av en føler som ikke fungerte ordentlig (noe som visstnok også påvirket cruise-controllen på bilen, noe som hørtes merkelig ut). Ut ifra det du sikkert skjønner nå, har jeg ikke mye peiling på bil - men jeg synes at noe skurrer. Selger hevdet også at airbag-lampa hadde sammenheng med ABS-lampa. Selger sier også at bilen gikk rett igjennom eu-kontroll selv med alle disse varsellampene. - Det jeg lurer på er derfor hva dette kan skyldes, og hvor mye eventuelle reparasjoner hadde kostet meg. ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-03-11 13:11:35 +0200

Jepp - dette skurrer. Det kan være bagateller, men da hadde trolig selger fikset dette før visning og salg. Det er jo slik med bil at selv bagateller fort koster en del penger.

Om det derimot ikke er bagateller - ja da koster det ofte MYE mer penger ... Jeg synes ikke at det er tillitvekkende, selv på en billig bil, at det er slik. Det sier jo ikke så rent lite om at tidligere eier ikke er så nøye.

Hva dette koster å fikse er umulig å si noe om.

Få selger til å fikse dette FØR kjøp - eller let videre etter en annen og bedre bil er mitt råd til deg i denne saken. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger