0

Flytte Til Kanariøyene

spurt 2016-03-11 13:11:02 +0200

Har tenkt å flytte. Har og behov for ny bil. Lurte på å kjøpe en helt ny uten moms , kjøre flyttelasset i den , og betale moms til Spania. Lar det seg gjøre etter reglene? Hvordan blir det å kjøre den fra forhandler og hente ting , og kjøre ut av Norge med den? Prøveskilt??? Eventuelt , kjøpe en nesten ny Lexus i Tyskland , hente ting i Norge og så kjøre flyttelass til Spania og registrere bilen der.... Men det går kankje ikke uten å allerede ha bostedsadresse i Spania?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-03-14 17:08:13 +0200

Hei. Selv om du er bosatt i Norge kan du kjøpe ny bil avgiftsfritt om du kjører den ut av landet. Det dreier seg da om såkalt særskilt registrering for inntil ett år, men den må være utført fra landet innen 14 dager og ikke brukes mer her i landet i registreringstiden. Hvordan bilen seinere skal avgiftsbelegges/fortolles i Spania kan jeg ikke hjelpe med, men les mer på www.toll.no. Avhengig av hvilke løsning du velger, vil det være lurt å kontakte tollvesenet på forhånd, men da må alle detaljer være klare slik at det ikke blir noen overraskelser. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger