0

Biltips til max. 20 000

spurt 2016-04-04 20:37:41 +0200

Heisann,

Skal kjøpe meg en bil med budsjett på max 20 000, kan godt være litt mindre også.

Det som er viktig for meg er at bilen er billig i drift og pålitelig. Ser at mange mener man bør holde seg til de japanske merkene når man er på kikk etter bil i denne prisklassen.

Med tanke på størrelsen på bilen så er jeg ganske fleksibel, alt mellom Avensis og Golf e.l. funker.

Setter også pris på tips for hva jeg skal se etter når jeg inspiserer bilen hos selger, før evnt. kjøp.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-04-06 14:49:56 +0200

Hallo Marte! Å kjøpe bil i denne prisklassen kan være litt sjansespill. Det blir jo ofte både en gammel og "godt brukt" bil man får her. Derfor bør man være litt ekstra på vakt og sjekke litt nøye før kjøp.

Japansk, eller biler fra Østen er nok de som er best på driftsikkerhet generelt. Så det er smart å vurdere merke herfra. I dette prissegmentet er det også viktig å ha mer fokus på teknisk stand enn masse utstyr og fin farge etc.

Jeg vi anbfele å tenke litt "utenfor boksen" på merker som kanskje ikke er så populære på bruktmarkedet. Da kan man ofte gjøre bra kjøp. Er man heldig / grundig så finner man kanskje også en en-eiers bil med god servicehistorikk som ikke har gått altfor langt også.

Sjekk ut merker som Nissan, Mitsubishi, Kia, Hyundai og Mazda.

En fersk EU-kontroll er også en stor fordel. Ellers så anbefaler jeg veldig å få med noen som er bilkyndige til å se på bil her - om du ikke er det selv, da.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger