0

Kjente feil XC70

spurt 2016-04-05 14:20:30 +0200

Hei, jeg skal kjøpe en XC70 D5 chippa med 196hk som førstegangsbil. Jeg kjøper den av mine besteforeldre for å være sikker på at det ikke er noe tull og da vet jeg at alle servicer er fulgt opp. Det er en 2005 modell, og skal eu godkjennes igjen 2/17. Hva slags kjent feil er det med denne type biler? Kommer jeg til å måtte koste på meg mye ekstra på feil og servicer? Og hvor dyr blir forsikringen? Er 17 år, så blir ungdomsforsikring.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-04-06 14:31:40 +0200

Forsikring kan jeg ikke si noe om. Der er det så mange forskjellige parametere som avgjør. Alt fra hvor i landet du bor til hvordan bilen er parkert om natten. Ring og sjekk, men regn med at det er dyrt om den skal forsikres i ditt navn.

Bremser og forstilling er det som er svakheten på disse bilene. Ellers er de jevnt over gode. På noen biler har automatgirkassa rast. Chipping og automat er ikke nødvendigvis en god kombinasjon. Ofte tåler ikke girkassen det økte momentet.

Olje lekkesje fra motor og gir forekommer også. Det kan være enkelt å fikse, men om det er fra mellom motor og girkasse må girkassa ut. Da blir det dyrere.

Ellers er jo dette en knallfin bil! Det å kjøpe av kjente er også smart. Da vet man hva man får! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger