0

Rammeskjev...

spurt 2016-04-14 14:35:51 +0100

Hei. En kamerat har altså for et år siden kjøpt en targa privat fra Rogaland. Nå vil han bytte denne i en Coupe, og fikk tatt en grundig 111pkt sjekk hos Porsche senteret. Der ble det avdekket at bilen er skjev etter et større uhell, og de ville følgelig ikke selge bilen videre i denne stand. Bilen er importert fra Statene for ettpar årsiden og er registrert og alt ok på Trafikkstasjonen. Han vil selge denne som en ærlig bil, men hvilke krav kan man hevde ovenfor tidliger eier? Er det mulig å få hevet et slikt kjøp?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-05-01 12:00:27 +0100

Hei. Det første som må gjøres er å ta dette opp skriftlig med selgeren for å få hans reaksjon. Er dette noe han kjente til eller burde kjent til og således ha en opplysningsplikt? Dersom det ble gjennomført en kontroll ved Trafikkstasjonen og den var effektiv, hvorfor ble det ikke oppdaget ? Kanskje en godt skjult feil, da er det ikke lett å plassere ansvaret. I Statene er det neppe noe å hente. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger