0

Tilstandsrapport står ikke i stil med faktisk tilstand.

spurt 2016-04-19 12:14:47 +0100

Hei.

Kjøpte en bil av forhandler i februar, med 6 mnd garanti. Bor 40 mil unna kjøpssted noe som ble opplyst om ved kjøp av bil. Tilstandsrapport fulgte med bilen og viste ingen feil. Fikk et lokalt firma til å ettergå bilen, de fant flere feil. Blant annet bremseskiver under minimumsmål. Løsningen til forhandleren er at jeg kommer med bilen til de for utbedring eller at de sender deler også dekker jeg timene for utbedring på lokalt verksted. De er ikke interessert i å dekke utlegg jeg får ved en tur på 80 mil. En tur jeg dessuten er skeptisk til å ta med slitte bremser, slakk i styrestag samt dårlige dekk. Er nå gått 3 måneder og jeg føler forhandler trenerer saken. Hvilke rettigheter har jeg?

Mvh Håvard

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-05-01 12:21:08 +0100

Hei. Jeg vet ikke hva garantien dekker, men det ser ikke ut som det er tvist om at den dekker feilene. Da har selger plikt og rett til å utbedre feilene og det er han villig til. Ekstrakostnadene fordi du bor et stykke fra der du kjøp bilen, vil nok ikke kunne kreves dekket uten videre. Siden innholdet i tilstandsrapporten kan tyde på litt uredelighet, kan du muligens påberope deg tap. Den klare rettigheten du har er at selgeren må rette/utbedre feilene enten ved eget verksted eller ved et annet. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger