TV 2 Play
Min konto
0

Har bilen vært skadet?

spurt 2016-05-09 16:36:27 +0200

Hei,

Kjøpte en nydelig Mercedes 2012 modell, W 207, E200 CGI, etter litt kjøring så oppdaget jeg at frontruten var helt "sandblåst"!? og ikke et merke på karoseri, lakken er hel og fin? NAF sier at faktisk er lakken tøffere og hardere enn glassruten, når det gjelder sand og stein sprut? Jeg sjekket litt med forsikringselskap om de hadde noe skadehsitorikk på den, men det fikk jeg ikke vite noe om, var fortrolig! Nå oppdaget jeg at rattet sitter skjevt når hjul er låst rett fram? Skal selvsagt konfrontere dette med selger, skal snart ha service på den og har garanti. Har du noen formening rundt dette og om jeg kan få frem om det har vært skade på den, event hvordan kan jeg se om den har vært lakkert, jeg vet om bruk av magnet dersom det har vært sparklet?

Mvh Tor

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-05-11 14:50:55 +0200

Heisann. Det at frontruten er "sandblåst" og at rattet ikke er rett når bilen kjører rett fram behøver ikke bety at bilen har vært skadet - men det er heller ikke vanskelig å at du det tenker det.

Større skader plikter selger å opplyse deg som ny eier om. Så er det jo alltid et definisjonsspørsmål om hva som er større.

Et litt trenet / erfarent blikk fra en bilkyndig person vil som regel kunne avsløre en tidligere skade. Et karosseri- eller lakkverksted vil også kunne hjelpe deg med det, eller for eksempel NAF. Det er nå uansett greit å ta dette med selger aller først - er mitt råd til deg. Håper ellers at du koser deg med ny og fin bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar