TV 2 Play
Min konto
0

Lufte bremser

spurt 2016-05-12 23:52:34 +0200

Hei.

Jeg skal snart bytte bremseskiver og bremseklosser på bilen min. Må man lufte bremsene etter at man har gjort dette? Vet at man må åpne skrukorken på bremsevæsketanken, men vet ikke om det har noe å si dersom det kommer luft inni der mens man holder på.

Tenkte å skru åpent på bremsevæske tanken, demontere bremser og slikt, presse stemplene tilbake, montere nye skiver og klosser, sette alt sammen igjen. Skru korken igjen på tanken. Lufte først/etter?

Vet at det er viktig å lufte av og til, men har aldri skiftet bremser før. Fant en video på youtube der de bare skrudde igjen korken på tanken etter at de var ferdig. De sa aldri noe om å lufte.

Trengs det?

Takker for tips og svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-05-13 14:07:36 +0200

Heisann! Nei , når du skal skifte skiver og klosser - slik som du beskriver - er det normalt ikke noe behov for lufting. Men det er smart å skifte bremsevæsken innimellom allikevel. Sånn hvert 3 - 4 år.

Legger ved en link til video: https://www.youtube.com/watch?v=V5O_p...

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2016-05-15 22:40:03 +0200

Hei. Takker for kjapt svar. Er det bare behov for å lufte når man har skiftet bremsevæske? Dette ble gjort i fjor og er ikke nødvendig nå. Dersom det ikke trengs å lufte noe når man skifter klosser og skiver, så er det bare å kjøre på da?

Kommer du på noe i farten som man gjør på bremsesystemet som gjør at det er behov for å lufte?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar