0

Venter tvillinger, trenger tips til nybil

spurt 2016-06-09 01:49:35 +0100

Hei! Vi venter tvillinger og skal kjøpe bil. Vi har sett på noen biler men problemet er at det ikke er plass til isofix på baksete hvis man skal sitte noen lunde behagelig på forsere. Hvis man har tvillingbarnevogn i bagasjen så er det ikke plass til noe annet. Har du noe tips til oss; en bil med isofix løsning, god bagasje plass og en sikker bil som ikke koster skjorta? Vi ønsker ikke en minibuss siden det ikke er plass til det i garasjen vår. Hilsen R og A

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-09 15:54:41 +0100

Ikke mange gode alternativer når du trenger en limo :-) Skoda Superb eller VW Passat. Smaken er som baken, jeg vil anbefale å prøvekjøre begge, gjerne med forskjellige motoralternativer. Begge leveres med motorer fra bittesmå bensinmotorer til seriøse dieselmotorer. Tunge biler krever sin motor, men om dere er fornøyd med en bil som egentlig holder godt følge med trafikken ved norske fartsgrenser, og ikke har spesielle behov som stor campingvogn mv, kan dere spare noen tusenlapper på nybbilprisen med en liten bensninmotor. Ha imiderltid i bakhodet at en slik motor krever DSG automatkasse - uten automat girer man seg i hjel. Større motor, mer krefter gir mindre stress og nok også bedre totaløkonomi - diesel er kongen - både mhp krefter og forbruk., spesielt om dere har mye langkjøring. Passat leveres med hybrid drivlinje, har dere mange korte turer kan det gi en innsparing om dere er flinke til å putte inn ladekabelen, og innkjøpsprisen er jo hyggelig. Men husk at det dere får, egentlig er en ekstra tung bil med liten bensninmotor og en "duracell-kanin" i tillegg :-) Prøvekjøring er alfa og omega, dette er en stor investering som skal gi varig glede. Sørg for å prøvekjøre både i by og på land og ha god tid. Mhp utstyr: adaptiv cruisekontroll, lysassistent, DSG og kollisjonsputer bak er fornuftig, men dropp jålete felger.. Pass også på å gjøre en avtale om seriøse dekk...VAG leverer av og til bilene med Koreadekk...søppel spør du meg. Mhp vinterdekk er Nokian klart best på så tunge biler, i tillegg har Nokian nå lav rullemotstand med lav støy og lavt forbruk til følge - for min del lavere enn sommerdekka! DET GODE MED VAG er forøvrig et godt utbygd serviceapparat, også i Sverige og det øvrige Europa...og tigbang til rimelige deler, spesielt gjelder dette Skoda,, når bilen engang blir litt eldre og trenger deler. Både originaldeler og tredjepartsdeler fås rimelig i både Norge og andre land, ellers er jo bilene de reneste evighetsmaskiner - spesielt med 2 liter TDI. "Miljøskandalen" er BS, min 2.0 TDI oppfyller euro6 med glans og har gjort det fra tidenss morgen. I praksis er det ellers mulig å finne store stsjonsvogner fra andre fabrikanter, men ingen matcher Superb / Passat verken i pris, kvalitet eller totaløkonomi. Å kjøpe en bil som finnes i "noen hundre tusen" der ute gir en trygghet man aldri får ved å velge utradisjonelt og / eller eklsklusivt. Ford har riktinok sin S-max, men den som vil ha et problemfritt bilhold.....holder seg unna Ford / Volvo i Norge...."Flerbruksbiler" som Skoda Roomster? Kan man like eller ikke like, kan prøves...men det blir veldig spesielt :-) Mitt stalltips: se på budsjettet...har dere råd til Superb / Passat, ny eller nesten-ny, løp og prøv!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger