TV 2 Play
Min konto
0

REGISTERREIM

spurt 2016-06-12 17:46:33 +0200

Er det trygt å kjøpe en Peugeot 307 sw 2004 diesel dersom reg. reimen har røket. Selger ser ikke dette som et problem - men jeg er skikkelig betenkt. Mvh Peter Z.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-16 15:06:22 +0200

Det er jo ikke rasjonering på biler :-) Uavhengig av om denne versjonen av Peugeot er en "grei" bil eller ikke, slik du eskriver det, dreier de seg om en bil som selges som et renovasjonsobjekt der skaden angivelg skal bestå i en røket registerreim. Nå har jo en registerreim som ryker, en lei tendens til å dra med seg "litt mer"....av og til så mye "mer" at det er enklere å bytte hele motoren enn å renovere den. I tillegg skal det jo litt til før dette skjer da...fabrikkens intervaller for skift av disse reimene har som regel gode marginer. Om reima ryker...hvor lenge var det siden siste skift? Det skal fremgå av servicehostrikken....om bilen ikke er passet på i det hele tatt...vel....da bør prisen gjenspeile dette. Likeledes bør prisen være latterlig lav...sånn at du eventuelt har noe å gå på om du må kjøpe en byttemotor. Sagt i klartekst: dersom du ikke er glad i å skru sjæl, finn en bedre bil :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar