0

Godt valg eller holde meg unna?

spurt 2016-06-16 20:12:27 +0200

Hei Benny, jeg har alltid drømt om å eie en Range Rover Sport og har nå kommet i en situasjon hvor jeg må skaffe meg egen bil. Har nemlig hatt firmabilordning noen år. Behovet mitt er en suv, helst med stor trekkkapasitet da jeg kjører en del med flere Sprangride hester og til og fra hytte på fjellet.

Til saken: er en 2006/07 mod noe du kan anbefale, eller er det mange og alvorlige feil som gjør at jeg bør holde meg unna disse bilene? Jeg er utrolig svak for designen til disse engelske bilene som sammen med bare noen få andre biler som jeg vil kategorisere for "flotte" biler. Er det noen spesielle årsmodeller som er dårligere enn andre? Tenker også på en Range Rover Evoque, en bil som til omtrent samme prisklasse havner en del år nyere.

Takker for tilbakemelding! Mvh

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-18 23:07:17 +0200

Jeg har til dags dato ikke opplevd å møte eiere av noe som helst som det står "Rover" på som har hatt et langt og lykkelig forhold til bilene sine. Stor trekk-kapasitet er en ting, men det hjelper så lite om bilen ikke tåler å bli brukt. Med et slikt behov ville jeg nok vært pragmatisk, og heller brukt litt mer penger og fått tak i en Toyota Landcruiser, gjerne importert en sjæl med V-8, eventuelt en VW Tuareg med den største V-6'eren eller en V-8. Kan være at du må legge en større sum på bordet for å få en slik bil, men det sparer du inn på vedlikehold og hodepinetabletter over div ergrelse :-) Spesielt Labndvruiser er jo egentlig en bil som har minst like mye sjarme som Landrover, i tillegg er den ekstremt pålitelig og en "grei" bil å ha med å gjøre over mange, mange år. Tuareg på sin side har samme komfort som en hvilken som helst Rover på veien, noe dilldall med bla adaptivt understell, men ellers gode motorer og gjennomgående god kvalitet. Med dine behov er det imidlertid alfa og imega å unngå undermotorisering: det krever sitt å trekke 2-3 tonn over lengre avstander. Vær spesielt oppmerksom på oljetemperaturen om du kjøper en bil med relativt "liten" motor, da kan det være fornuftig å tenke på en ekstra oljekjøler.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger