0

Første bil

spurt 2016-06-20 03:06:58 +0100

Hei Benny

Er 18 år og ser etter min første bil. Planlegger å ikke bruke for mye penger (helst under 50 000). Har kikket en del på litt tungsolgte biler hvor man kan gjøre noen gode kjøp. Prøver å ikke handle på følelser, men det er vanskelig når man ser en flott bil. Har ganske god tid, og er villig til å bruke en del tid på å lete. Er ganske fleksibel mtp. Utseende og størrelse (men ikke for stor). Det viktigste for meg er en rimelig pris på selve bilen, men også lave vedlikeholdskostnader. Har du noen anbefalinger til merker/modeller som kan være aktuelle å ta en titt på, og noen tips på hvilke farer jeg bør se etter?

Mvh Bjarte

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-20 14:18:26 +0100

Jeg tror at japansk bil kan være smart med tanke på driftsikkerhet. Modeller som Mazda 3 / 323, Honda Jazz / Civic og Mitsubishi er alle gode biler.

Men også Europeiske småbiler som VW Polo og Ford Fiesta er gode biler.

God servicehistorikk, nylig skiftet registerreim, en noenlunde fersk EU-kontroll er alltid smart. Ellers er dekk, bremser, forstilling, hjuloppheng og rust obligatoriske sjekk-punkter.

Anbefaler deg også å bruke vår store bruktbilguide! Lykke til med bilkjøp - det er en morsom prosess.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger