0

Er Tucson vært så mye?

spurt 2016-06-21 10:00:02 +0100

Hei Benny, Vi har en Nissan qashqai, automat, Tekna modell 2013 som har gått 80000 km. Vi har tenkt å bytte den med an annen bil før den har gått 100000 km. Prisen vi har fått fra Tucson kommer på 540000 kr. etter kampanien de har nå (EM tilbud). Vi synes den er ganske dyr. Vi har tenkt på Kia Sportage også, men den et hakk dyrere. Vi har bare en bil og kjører ganske mye som du ser. Hvis vi skal selge hyundaien etter 3 år og før den har gått 100000 km, går den mye ned i prisen? Er det vært å betale så mye? Vi har prøvd Mazda CX5, men det er veldig kompakt innvendig.

Hva kan du anbefale? Bilen vi ønsker å kjøpe er suv og automat.

Takk for hjelpen:-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-21 22:08:48 +0100

Har hørt fra pålitelig hold...bla f.d Hyundao-eiere i slekta....at Hyundai har en lei tendens til å ha en feilhyppighet ut over det vanlige. Bla nye hjullagere etter den første vinteren...på Santa Fe var disse utsatt for sprut og sa takk for seg etter rndt 15.000 km. Både merkeforhandleren og Hyndai Norge lo rått og sa ordene "vanlig slitasje" og "slitasjedeler", garantien var ikke verdt papiret den var skrevet på. Kjøre VAG selv, og har bla kjørt en Passat snaue 500' uten å tenke tanken på å skifte hjullager. For dere ville jo en ny XTrail helt sikkert gi en grei deal, og det er en spennende bil, med langt bedre kvalitet enn både Hyundai og Kia. Mitsibushi Outlander likedan, og jeg ville jo anbefale å prøvekjøre nyw VW Tiguan med DSG. Noe høyere pris om man skal ha en seriøs motor osv, men det har også vist seg å være en grei bil å eie, uten problemer og med lavt verdifall.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger