0

Firehjulstrekk

spurt 2016-06-25 23:50:56 +0100

Hei. Jeg og kona mi skal kjøpe den nye Ford s Max. Men jeg hvet ikke om jeg skal kjøpe med awd eller ikke. Vi er en familie på 5 og vi har to store hunder. Jeg her lest litt at når man får mere last bak så blir jo bilen tyngre bak og du får mindre veigrep på dekkene foran. Men vi har en bil nå med bare forhjulstrekk og ikke at noe problemer med det på vinteren. Men det er jo en mindre bil en forden. Vi har en liten bakke hjemme som vi må opp den må vi ta i fart for og komme opp hvis det ikke er brøyta der. Kommer det en bil i møte da og vi mister fart så må vi bare rygge ned igjen. Hilsen Jonas Bjerke.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-26 00:44:35 +0100

Hvis awd ikke koster uforholdsmessig mye....løp og kjøp. Det er en helt annen verden om vinteren i den bakken du beskriver, og gir deg økt sikkerhet og bedre stabilitet uansett føre - ikke bare om vinteren. Med en relativt stor og tung bil,gjerne full av barn og bikkjer og pikk og pakk, ville jeg ikke vært i tvil, firehjulstrekk gjør et hav av forskjell når du virkelig trenger det. Det gjør også bilen enklere å selge den dagen du eventuelt vil bytte den ut. Min subjektive oppfatning er at 4WD burde være en like stor selvfølge som EPS og antispinn i et land som Norge.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger