0

Mulighet til å klage på forsikrings rep. skade

spurt 2016-07-14 01:39:19 +0100

Hei, min søster rygget på med sin bil i fjor høst. Skaden ble reparert hos nærmeste verksted som var ett Meca verksted (Øyjord bilverksted i Stavanger). Så skal hun ha EU kontroll på samme verksted nå, og de finner begge dekk bak slitt ned på korden på innsiden (skiftet til sommerdekk begynnelsen av mars, med godt mønster). De skriver: bakaksel er ikke skjev i seg selv men når det skal justeres så går bare bakre bærearm rundt. Disse må skiftes før justering. For meg så høres det ut som de har glemt å sjekke/justere da bilen var inne til reparasjon for ryggeskaden og så vil de at min søster skal betale (estimert til 6-7000,-)for å få det reparert. Spørsmål: hva bør vi gjøre? kontakte forsikringselskapet eller må vi snakke med bilverkstedet? min søster følte hun ble tvunget til å ta kostnaden, men jeg fikk henne til å hente ut bilen, og da forlangte de 1000 kr,- for "Feilsøking" Mvh. Tord

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-07-19 23:14:07 +0100

Hei. Det første dere bør gjøre er å ta hele problemet opp skriftlig med verkstedet for å deres synspunkter på din vurdering. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger