0

er det veldig mye kluss med Discovery

spurt 2016-08-24 13:01:19 +0200

anonym bruker

Anonym

Lurer på å kjøpe en Discovery Td5 fra 2002, som har gått under 200000 men er litt skeptisk til kvaliteten. Bør jeg holde meg unna eller er det spesielle ting jeg må tenke på ved kjøp av en slik bil?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-08-29 10:00:04 +0200

Fra et subjektivt ståsted ville jeg ikke unnet min verste fiende en bil med så mye iboende svakheter, problemer osv osv som en hvilken som helst Landrover. Bilene skal angivelig ha blitt bedre etter det og det miodellåret, men om man mot formodning klarer å løse et problem, kan du være sikker på at man har introdusert ti nye...gjerne i den kategorien du nevner.. Hva mekanikken angår, er det mangt og meget spennende å bryne seg på, i ditt sted ville jeg heller vurdert en tysker...f.ex Porche Cayenne eller VW Tuareg. Også der får du litt å bryne deg på, men tross alt...et greiere valg.

Et såvidt gammelt objekt som 2002 med gener fra Landrover ville jeg avstått fra uansett. Ellers finnes det litt mer objektiv informasjon om to be or not to be mhp Disovery: http://www.lrforum.com/forum/index.ph...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger