TV 2 Play
Min konto
0

Hva slags feil er vanlige?

spurt 2016-08-24 13:02:29 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg skal finne en avløser til min Nissan Terrano. Jeg må ha firehjulstrekk, lavgear, syv seter og hengervekt på minst 2500 kg.

Jeg er klar over at Discovery har et frynsete rykte når det gjelder kvalitet. Mekaniske feil kan jeg leve med fordi jeg reparerer det selv. Men elektroniske og vanskelige eletriske feil liker jeg ikke. Hva slags feil er Disco 2 og 3 mest plaget med?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-08-29 10:22:32 +0200

Det er ikke den ting som ikke går i støkker på en LR.....I ditt ste dville jeg nok sett mer i retning av alt annet enn LR for å dekke behovet for en relativt tung bruksbil. Verken mekanikk eller elektrisk holder mål på en LR, noen hevder det har med "kometanse" hos brukerne å gjøre, men strengt tatt: når en bil i denne prisklassen (som ny) er så inni granskauen behfetet med feil, vitner det om et ekstremt dårlig produkt...som etter min subjektive oppfatning er noe jeg ikke engang unner min verste fiende.

Men HER finner du litt mer optimistisk info om LR....: http://www.lrforum.com/forum/index.ph...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar