Hvilken pickup skal jeg velge?

spurt 2016-09-23 18:09:12 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Eier nå en audi a4 2003 model 1.9 TDI quattro, veldig fornøyd med den. men trenger mer hengervekt, framkommelighet og høyde fra bakken.

Drømmebilen er en pickup, det er jo endel pickuper og velge mellom (navara, hilux, isuzu, amarok) har kjørt både navara, hilux, isuzu. men sliter litt med hva som passer meg best og hva jeg bør velge.

Ser etter en pickup 4 dørs med driftsikkerhet til en overkommelig pris, toyouta hilux, suuper bil, driftsikker, sterk og romslig innvendig for en lang person. Nisaan navara stor og romslig, men hører at det bruker å være litt problemer med motor.. isuzu d-max den er litt mindre enn de 2 andre men fortsatt en driftsikker og bra bil. Har som sagt kjørt alle de 3 bilene og er veldig fornøyd med kjøreegenskapene til alle 3 men føler at hilux eller navara er mer "meg" har ikke til dags dato kjørt en amarok.

jobber hos i anleggsbransjen så framkommelighet, lastevekt, hengervekt og holdbarhet/driftsikkerhet har mye og si.

Spørmål angående en hilux jeg kommer over på finn:

http://m.finn.no/car/used/ad.html?fin...

hel og grei hilux. men den har gått endel mil men hva er langt til og være en bra påpasset hilux? er 271,000 langt får å være en hilux av noe nyere årsmodell?

hørt at det er endel problemer med navara motorene er dette bare folkesnakk eller hender det at det er problemer med 2.5l eller 3 l til nissan navara.

håper du kan hjelpe meg med og gjøre valget litt lettere :)

Mvh Pål

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett