0

Hvorfor har ikke volvo no opplyst om svakheter med oljetillførselen på turboen på denne motoren Detta har de visst om lenge ?

spurt 2016-09-27 11:20:28 +0200

anonym bruker

Anonym

Vi burde gå til massesøksmål vi v 50 eiere Detta er for Dårligt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-09-27 11:38:50 +0200

updated 2016-09-27 11:39:55 +0200

Nja...Volvo Norge har vel samme policy som andre norske importører....du må sjekke i produsentens hjemland om du vil ha informasjon om potensielle problemer og svakheter med bilen din. Det gjelder en unevnelig "familesjapp" som importerer VAG.....det gjelder de med stjerne på panseret og terningkast 1 på begrepet "rustgaranti"....det gjelder BMW....diverse importører av riskokere...og så videre. Noe kynisk sagt, man vil jo gjerne vite om slike iboende problemer...så man kan passe på litt sjæl. Men i Norge er det vel sånn at i et lite marked, der alle slåss mot alle om noen få tusen bilkunder hvert år, resonnerer man som så at man kan tape markedsandeler om kundene får vite om sånne ting....Vi kan iallefall håpe på at det er så enkelt, og ikke et utslag av vond vilje. Hva Volvo Norge angår, er nettopp det forholdet du nevner, en av årsakene til at jeg aldri har hatt noe ønske om å kjøpe noe som har hatt med denne importøren å gjøre. Om det kan være en trøst: det skal være veldig mye bedre å eie en Volvo i Sverige.

Søksmål ville jeg definitivt vurdert meget nøye. Prosessrisikoen er betydelig større enn kostnaden ved å bytte en turbo i ny og ne, jeg ville nok heller brukt tiden på å finne andre løsninger. Det finnes formodenltig en merkeklubb som kan gi deg råd, ellers kan du jo ta opp saken med NAF eller KNA. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger