0

Anbefaling - Audi a3 2003 eller VW Golf 2005?

spurt 2016-09-28 14:16:59 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Skal kjøpe meg en liten bruktbil som har lite drivstoffbruk og ikke så altfor dyr å forsikre. Bilen vil stort sett bli brukt til og fra jobb daglig på 25 minutter per vei, og småturer til butikk muligens.

Står imellom en Golf 2005 1,4L bensin (75hk) eller Audi A3 2003-4 1,6L (102hk) S-Line.

Golf: Kjørt 148.000, EU-OK i et år til.

Audi: Kjørt 168.000, EU-OK i et år til. Airbar varsel lyser etter bilen var tom for strøm, noe vanskelig å fikse?

Begge bilene står til 40.000,-

Alt av tips og anbefalinger taes imot med stor takk!

Mvh Ruben

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-03 01:06:42 +0100

Overveiende sannsynlig at Golfen vil gi deg gunstigere totaløkonomi. Ikke et vondt ord om A3, gøyfaktoren er høyere enn på Golf, men såvidt jeg ser, skiller det også 2 år på veien. Med et forbehold: om den ene eller andre bilen er grisekjørt...betyr det en hel del. Ta en prøvekjøring selv, sjekk servicehefte om det finnes, verkstedshistorikk...den vil sannsynligvis iallefall vise hva som er gjort de første årene....

Ellers er rust det store temaet, Audi skal angivelig ruste mindre, men det er på mange måter barn av samme mor vi snakker om her. Drivleddene foran, gummibelgene spesielt...bør insipiseres...ditto er hjuloppheng og stødempere mulige problemområder. Slitte bremseskiver kan du også forvente. Begge har greie motorer med lavt forbruk, Audien har noe mer utstyr....sjekk også at AC fungerer...greit å ha hele året. På såvidt gamle biler ville jeg også sjekket frontruta og lykteinnssatsene, en EU-kontroll sier alt og ingenting...den neste EU-kontrollen er eventuelt noe som går på din pengepung. Er det bare små feil, løp og kjøp, er det ting som koster mer penger...husk at det ikke er rasjonering på bruktbiler!

Vær ops på at VW Beetle kan være et alternativ. Den er undervurdert, både mhp pris og kvalitet. New Beetle fra 1998 til 2010 får du rimelig, den ser spesiell ut, men er en Golf IV under skallet, bare lavere og mer stabil. Kjempegøy å kjøre, utrolig god plass i forsetene, går som en kule, like økonomisk, fås også med 1,9 TDI. Enkelte pærer er kjipe å skifte, men ellers er det en grei bil.

Et varsellys for Airbag kan være dyrt, og det kan være (nesten) gratis. Det er ikke uvanlig at temperatursvingninger og / eller speningsvariasjon trigger slike varsler, Da er det bare å kvittere ut feilen, og kommer den ikke tilbake, er det bare fryd og gammen. Kommer den tilbake, er det billigste alternativet kontaktfeil. Det er ikke nødvendigvis komplisert å fikse, men feilsøkingen kan ta tid. Vær sikker på at det virkelig er et løsbart problem før du kjøper en bil med et slikt varsellys-

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger