0

Oljelevetid

spurt 2016-10-14 10:59:57 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny.. Jeg skammer meg litt over å måtte spørre om dette, men.. I bilen min har jeg altså "Resterende oljelevetid" å jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har snøring på hva det skal indikere.. Er det selve oljenivået, eller tilstanden på oljen? Jeg kjøpte bilen i 2014, og har siden da hatt den inne til oljeskift 3 ganger siden jeg har generelt lite peiling selv.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-10-14 12:19:44 +0100

Heisann!

Det finnes ikke dumme spørsmål vet du - så det er ikke noe å skamme seg over i det hele tatt. Det er derfor jeg er her - for å svare på det du måtte lure på.

Dette er nok en "Oljeskift-indikator" som holder øye på hvor lange du har igjen til oljeskift. Den observerer kjøremønster, antall kaldstarter, oljenivå etc. og gir deg beskjed når det er tid for oljebytte. Smart, ikke sant?

Oljeskift bør gjøres minst en gang per år uansett kjørelengde. Slik sett høres det ut som du er i rute!

En fin høst ønskes!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2024-02-21 09:54:43 +0100

Home improvement projects can significantly enhance the value and appeal of your property. Whether you're renovating a kitchen, remodeling a bathroom, or enhancing your outdoor space, these projects can also improve functionality and comfort. It's essential to plan carefully, budget wisely, and consider professional help for complex tasks. ShowerDrape.com

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger