Førstegangsbil

spurt 2016-10-17 07:50:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei,

Jeg er en 25år gammel gutt, som snart skal bli far! Jeg har aldri hatt bil før, men jeg ønsker å eie en bil før ungen kommer til verden. Min samboer (mor til kommende barn) er ganske skeptisk grunnet utgiftene på bil, da det ikke er noen hemmelighet at det er dyrt å ha bil.

Som nevnt ovenfor er jeg førstegangskjøper, og tankene svirrer rundt absolutt alt mtp. hvordan type bil jeg ønsker, hvor mye jeg vil legge i bilen, kostnader ifm (forsikring, drivstoff, vedl.kostnader m.m.) Derfor jeg ønsker tips og råd fra deg.

Mine tanker: Jeg ønsker i utgangspunktet at bilen min skal kunne ta meg og min familie fra A til B på en sikker og komfortabel måte, hvor utseende på bilen ikke har noe å si, samtidig som det har det. Jeg ønsker en bil som er gjerrig på tanken, ikke noe spesiell motorkraft (rundt 100+HK?), automat eller manuell gir?

Jeg tenker ikke legge så altfor mye i pris på denne bilen, kanskje maks 60000? (Ser helst at det blir billigere)

Jeg har av egne tanker lagt merke til Ford Focus fra 2005 og oppover, grunnet komfort, omtaler osv. Er dette en bil som kan møte mine preferanser? Kan dette være en fin førstebil for meg?

Med tanke på forsikring, tenker jeg det ikke er nødvendig for mer enn kanskje Del Kasko, da jeg ikke blir å kjøpe en førstegangsbil til en svimlende pris nå.

Hvilke råd og tips kan du gi, som kjent bilmann?

Venter spent på svar fra deg.

Ber om at svar sendes til epost; densco@ous-hf.no eller dennis-scott@live.no

Mvh Scott, Dennis

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

Kommentarer

Hvis moderator ser denne, kan navn og epost adressene jeg la til bli tatt bort, da jeg ikke får muligheten til selv å redigere innlegget?

Schonk gravatarbildeSchonk ( 2016-10-17 07:55:06 +0200 )rediger