0

Reell rekkevidde

spurt 2016-10-31 21:34:25 +0100

anonym bruker

Anonym

Hva tror du reell rekkevidde på Ampera og evt Ioniq er?

Er Ioniq hybrid et bra kjøp? Tenker på forbruk og rekkevidde pr tank.

Vurderer dette som biler å kjøpe

Andre forslag? Spesielt til gode hybridbiler

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-02 11:56:19 +0100

I ditt sted ville jeg først og fremst vurdert egne behov nøye. Rekkevidde på elbiler varierer voldsomt, med min kjørestil kjører jeg lett på oppgitt forbruk eller lavere med både diiesel og bensin, mens batterimåleren i elbiler får panikk så snart jeg setter meg i setet. Om du skal vurdere opp mot eget behov: vær konservativ, legge halvparten av rekkevidden til grunn....vi har jo VINTER av og til...og gå ut fra det. Tenk også nøye gjennom hvilke lademuligheter som er realsistiske der du bor...der du kjører.

Hva hybrid angår, er det ikke uten grunn at mange opp gjennom tidene har kjøpt Hyundai to ganger....første og siste. Skal du ha bilen stund, og ønsker et mest mulig problemfritt bilhold, sier min magefølelse at Toyota er et vesentlig bedre valg. VAG kommer også for fullt...Golf GTE er jo faktisk en seriøs bil i tillegg til at den har et hybrid drivverk. Prøvekjøring er vel anvendt tid, husk at du skal trives med bilen en stund!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2016-10-31 21:34:25 +0100

Sett: 93 ganger

Sist oppdatert: Nov 02 '16

Antall visninger