0

Mercedes-Benz Geländewagen 1987, 68 000 km, kr 133 538

spurt 2016-11-17 14:04:33 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg lurer på å selge bilen min Skoda Octavia VRS 2012, og kjøpe meg en Mercedes-Benz Geländewagen 1987. Jeg kommer ikke til å kjøre så mye lenger, men trenger en bil som har god fremkommelighet og er driftsikker. Er dette en bra bil å kjøpe? Sender med link https://m.finn.no/car/used/ad.html?fi...

På forhånd takk

Geir Morten klype

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-19 23:06:08 +0200

En god venn kjøpte likegodt en to-pakk alte Gelendewagen...ikke helt uten grunn. Som du forsåvidt ser av av en godt uforrmet annonse, dette er ikke bilen for den som ønsker et mest mulig problemfritt bilhold. Du bør kunne skru sjæl og være over gjennomsnittet optimisit og positiv. Om du ikke har helt spesielle behov for fremkommelighet, og ønsker driftsikkerhet, finner du bedre alternativer fra både Skoda og VAG. Rett nok er ikke Haldex 4 / 5 helt det samme som det firehjulstrekket du får på en antikk Mercedes, men gitt at været ikke er verre enn at du går utafor døra og kan kjøre en tur uten å risikere liv og lemmer, fungerer det aldeles utmerket.

Om du alikevel har lyst på en bil for ekstreme forhold...behold Skodaen din og ha Mercen eller en annen ekstrem firehjulstrekker som hobbybil. Gamle Landrover har omtrent samme komfortnivå, men ikke riktlig like mye leamikk som gå i støkker :-) Lada Niva er en bil i samme sjangeren, så billig å eie og grei å ha med å gjøre at du går rundt med et evig smil. Ellers har jeg to venner som har skaffet seg hver sin Suzuki Jimny...kort hjulbase, lav vekt og firehjulstrekk gir overraskende god fremkommelighet. Enkel å skru på, først og fremst en morobil, men nok plass til to i forsetet. Nok å velge i...men Mercen krever altså litt mer optimisme og pågangsmot enn "de andre".

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger