0

Peugeot 3008 ny SUV

spurt 2016-11-25 12:27:06 +0200

Hei, hvorfor har ikke dere enda fått testet Peugeot 3008, meg bekjent har denne bilen vært ute en stund på markedet. Det har vært stor oppmerksomhet på disse bilene og låne/demo-bilene hos forhandlerne er ute HELE tiden. Jeg skjønner at man har noen preferanser som journalist også, men har det ikke vært lurt å skrive noe om den, teste den, når den får svært god tilbakemelding på facebook etc..

Eller...er dere ikke så franske I sjelen kanskje? Selv om den ikke har tyske aner kan det jo fremdeles være en god bil?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-11-25 12:35:38 +0200

Heisann!

Du her helt rett. Det er absolutt en bil vi burde teste!

Jeg har sansen for franske biler. Jeg har tidligere jobbet både med Peugeot og Talbot og har selv kjørt mye Peugeot privat. Jeg har sansen for franske biler generelt og Peugeot spesielt - bare så det er sagt. (Det var dette med perferansene da...)

Når vi låner biler til test, så er det av importørene. Noen er veldig flinke til å pushe biler til oss. De ser tydeligvis reklameverdien av omtale og tester.

Andre er ikke så gode. Jeg har gjentatte ganger vært i kontakt med Bertel O Steen her, for å få kjøre Peugeot. Resultatet av dette har du selv lagt merke til.

Da er de som styrer med Kia og Mercedes hos samme importør mer "på ballen"... Der er det aldri noen problemer.

Men - jeg lover deg - jeg skal forsøke igjen! Så en test kommer nok før eller siden...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger