TV 2 Play
Min konto
0

Rexton vs X trail

spurt 2016-12-05 23:52:50 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, lurer på hva du kanfortelle om Ssangyoug Rexton 2,9 2003-04 modell. Hvordan er disse bilene, både komfort, kvalitet osv opp mot Nissan x trail 2,2 diesel i samme årsmodell. Hvilken anbefaler du av disse bilen, prisklasse rundt 60.000kr Mvh André

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-08 18:46:22 +0200

Et valg mellom pest og kolera :-) Ding-Dong er jo VELDIG Korea, selv om det nok kan være en formildende omstendighet mhp motoriseringen. Jeg er ærlig talt usikker på om ordet "kvalitet" har noen relevans i forhold til noe som helst fra Korea, men er bilen passet på, og du har en form for tilstandsrapport, bør du kunne legge til grunn at bilen holder en EU-kontroll eller to....da er verditapet pr år uansett begrenset med den prisen du antyder. Nissan XTrail er et rakkleverk av en bil, både hjuloppheng og motor får deg til å tenke på Landrover fra 1955 eller noe annet festlig. Dog...ifølge merkeverskstedene skal de visst være sånn. Men feilfri er XTrail definitivt ikke, både hjuoppheng og turbo kan gi moro på biler som er kjørt noen år. I ditt sted ville jeg muligens heller tenkt i retning av Subaru, eventuelt spart opp litt mer kapital.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar