TV 2 Play
Min konto
0

Hvordan få dab som ikke tar opp plass eller er et plage for øye i bilen?

spurt 2016-12-26 16:36:37 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg er sønn av en Ferrari ff eier. Han er klar over dab invasjonen som snart kommer til Rogaland. Da bilen ikke er utsyrt med dab er dette et savn. Men det eneste vi finner på nettet er antenner og slikt, noe som fatteren ikke ønsker. Det skal se pent ut eller ikke syntes. SPØRSMÅLET VAR DA: om du hadde noen tipps til hva vi kan bruke for å få dab i bilen, utenat det er særlig synlig eller ikke i det hele tatt? Hilsen en bekymret ungdom på 15 år i Rogaland.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-12-28 19:19:53 +0200

I Rogaland er det ikke verre enn å ta en telefon til Bilradiospesialisten på Forus...rett nord for Kvadrat. Mener firmaet har yttet navn nå, men de holder til på samme sted. Spisskompetanse og pent arbeid, høyt servicenivå. Problemet med den bilen det her er snakk om, er jo at det nok kan være en "custom" løsning hva radio angår fra før....derved krever det sannsynligvis en del detektivarbeid for å finne en god løsning.

Noen gjør det sjæl jobb er det uansett ikke...det er vanskelig nok å gjøre en slik jobb pent i en vanlig bil. Med en italiensk bil...uansett om det er Fiat eller whatever, skal man ha gjort sånt før!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar