TV 2 Play
Min konto
0

Piggdekk på gjennomfart i utlandet

spurt 2017-01-06 21:33:03 +0200

Hei Planlegger en tur til England for å hente deler til bilen min i februar og har piggdekk på bilen grunnet hva den går gjennom på norske vinterveier. Nokian Hakka 8 (relativt snille mtp veislitasje, om det spiller inn).

Vil jeg som "turist" i de respektive landene jeg passerer gjennom (som Danmark, Tyskland, Nederland, Belgia, Frankrike og til slutt England) møte på problemer pga dette eller vil de se gjennom fingrene på det om jeg kan mer eller mindre dokumentere formålet med turen? Vil de forvente at jeg tar med meg sommerhjul og skifter på veien ned? Det er jo relativt kaldt og utrygt også i nord på hovedkontinentet, spesielt om natten og sommerdekk blir vel da enda værre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-01-15 11:30:46 +0200

Ta en telefon til NAF for å være sikker....da får du oppdatert informasjon. Vi kjørte tidligere mye opp og ned til Spania året rundt, for enkelhets skyld valgte vi piggfritt, men vi bor da også et sted i Norge der piggfritt fungerer i vår versjon av den norske vinteren. Det gjør det meget greiere.

Den store bøygen dengang var Tyskland und Die Autobahn. Det ble sagt at man kunne kjøre "nasjonalveiene" utenfor autobahn, men som vi alle vet, å finne frem på nasjonalveier i Tyskland er både tidkrevende og kronglete. Om du skulle få et møte med Bundespolzei på Autobahn, er det ingen pardon, det blit bot og det som verre er....iallefall var det sånn dengang. Så sjekk med NAF....og ikke tenk tanken på å lure deg gjennom Tyskland...da er BILTOG et bedre alternativ :-) Det er ellers en spennende tur, har tenkt tanken mange ganger sjæl, men aldri funnet tid! Lykke til!

PS: et latrnativ er jo å låne/lei et sett piggfrie dekk fra en god venn...om du har en bil det er mange av og du tilfeldigvis har en veldig god venn med samme sorten bil og åpssende felger!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2017-01-06 21:33:03 +0200

Sett: 273 ganger

Sist oppdatert: Jan 15 '17