TV 2 Play
Min konto
0

hvordan gå frem for å heve kjøp av bruktbil?

spurt 2017-03-10 08:42:20 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Kjøpte hos en ford forhandler, i januar - 2015 , en ford focus reg oktober 2009.I løpet av de to årene som har gått har det vært en rekke feil og mangler, som har kostet meg 10 000 ener av kroner. Nå er bilen på verksted igjen med havari i dynamo, hvor også batteriet er ødelagt. Batteriet ble byttet hos merkeforhandler i oktober- 2016. Jeg er lei av uforutsette store utgifter med denne bilen, og ønsker å heve kjøpet. Er det noen tjangs for at dette kan gjøres?, og i tilfelle hvordan går jeg frem? Mvh Siv Henny Rabben

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-03-19 10:35:35 +0200

Hei. Det er for lite informasjon til at jeg kan si konkret om feilene kan gi grunnlag for heving. Bilen er jo ikke helt ny og det grenser for hva en kan forvente av eldre bil. Alder og utkjørt distanse må vurderes i forhold til feilene. Videre må det ses på forholdene omkring kjøpet, avtalen mv. Påstand om heving må umiddelbart tas opp skriftlig med selger. Det må redegjøres for feil og mangler som er oppstått de to årene du har hatt bilen. Dersom feilene er "naturlig" slitasje, er det ikke stort å hente. Likedan om du ikke har reklamert på feilene slik at selger kunne rettet på manglende. At det oppstår mange feil over tid er ikke i seg selv noen opphevingsgrunn. Men som sagt ta det først opp med selger og se hans reaksjon. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar