0

Bil med plass til hudebur og barnevogn

spurt 2017-03-14 12:25:44 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Det er en "jungel" der ute av biler. Jeg går vill...og spørr om råd/anbefalinger fra deg, Benny.

Vi er et ungt par med en normal inntekt og ser etter en ny bil. Vår 1998 A4 stasjongsvogn ser vi at blir for liten for et aktivt par med hunder og planer om barnevogn. Vi ser vi må ha skiboks også. Ønsket er stor nok plass til å kunne ofte dra på fjellet og faktisk få med oss pikkpakket, og ha 4hjulstrekk. Helst ladbar hybrid da vi har litt småkjøring i ukedagene og ser at avgiftsmessig og forbruk ved småkjøring er gunstig. Hvilke biler anbefaler du? Finnes det noen nå i markedet eller noe vi bør vente på? En landbar Skoda Superb/Kodiq hadde vært genialt, men finnes ikke...

På forhånd takk for gode råd.

Mvh Marius

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-03-20 13:13:31 +0200

Hei Marius! X-faktorer her er jo størrelse på hund / hundebur og størrelsen på barnevogn.

Vil kanskje anbefale dere å se på Mitsubishi Outlander PHEV . Det er liksom den første jeg tenker på her. Kanskje den kan være noe?

Ladbar Skoda Superb kommer i 2019 og Kodiaq trolig i 2020, så det blir evt. lenge å vente på de..

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2017-03-29 14:30:22 +0200

Hei,

Tusen takk for svar! Hundeburet er av mellomstørrelsen om det sier deg noe. Barnevogn er en vanlig barnevogn.

Har sett litt på Outlander, men føler den kanskje kommer til kort med tanke på plass i bagasjen. Men om man ser bort i fra 4x4 i kombo av hybrid, så er kanskje Passat GTE et alternativ? Men hvordan er denne på vanskelige norske vinterforhold og dårlige måket Oslo gater? Ellers ser vi jo også muligheten for andre rimelige modeller, men størst fokus på mye plass. Opel prøver jo vinne marked igjen og priser seg der etter.
Det finnes kanskje noen billige modeller man burde se på med en ok motor (må være bensin sier frua) og 4x4. og som ikke støyer for mye? Både av nye og brukte biler (ikke eldre enn 2-3 år).

Igjen tusen takk for hjelp!

Mvh Marius

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger