Suv med 4x4 system som fungerer

spurt 2017-04-16 22:54:02 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, jeg skal kjøpe meg ny bil og tenker da og gå fra stasjonsvogn til suv. Har i dag en Skoda superb L&K med alt utstyr, men kunne tenkt meg mer bakkeklaring. Jeg vil ha en suv som er i nærheten av superb med tanke på plass, siden jeg har to barnestoler og svær vogn som ska med når vi er på tur.

Biler jeg har testet så langt. VW Tiguan 2.0 tdi 190 hk dsg. Denne var en fin bil å kjøre. Kom meg frem selv på glatta med piggfrie dekk. Men bilen er alt for liten for oss. Den kommer snart i lang utgave så da vil bilen kanskje bli stor nok.

Minus med bilen i mine øyne er prisen. Vi snakker om 750.000 kr eller mer.

Outlander PHEV. Det er den største dritten jeg har kjørt. Forbruk opp mot literen på langtur. Treg som ei skilpadde, og føltes som ei jolle ut på storhavet. 4x4 systemet var udugelig på glatta, selv om jeg trykket på 4wd lock knappen.

Positiv er at vi fikk plass til barnestolene, men høyt lastegulv i bagasjen gir oss lite plass. Ellers var prisen hyggelig.

Skoda Kodiaq er enda ikke prøvekjørt men har sjekket den ut i utstillingslokalene. Bilen fremstår som romslig og fin, slik som den nye Tiguan vil bli. Men følte at den sto litt tilbake for Tiguan. Samtidig som prisen blir på 700.000 kr for ferdig spekket bil.

Mitt spørsmål til deg er om det er andre biler på markede jeg burde se på. Budsjettet er på rundt 600.000 kr. Siden jeg er student og er avhenig av bilen for og levere barna i barnehagen og komme meg til universitetet så vil jeg ha en ny bil. Oppstår det noe problem med bilen har jeg garanti samt reklamasjon. Jeg kan strekke meg til og kjøpe en bil som er maks 1,5 år gammel. Siden jeg bruker og ha bilen i rundt 3 år, så vil jeg fortsatt ha garanti.

Trur du at feks passat alltrack vil kunne fungere?

Bilen skal også oppfylle følgende. Dra tung henger, komme meg frem til hytta selv om veien ikke er brøytet, komme meg over brøyteskavlen. Komme meg frem på isete og glatt vei. Så 4wd systemet må fungere.

Tidligere biler jeg har eid er Skoda superb (dagens bil) Bmw 330d Audi S3 Audi a4 1,8 t

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett