Katta i sekken?

spurt 2017-05-01 20:07:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei og god kveld, Benny. Jeg er for 3 uker siden blitt eier av en 2005 modell 156 1.9 JTD SW og har vært veldig fornøyd inntil 2 uker siden.

Jeg brukte ikke bilen mye etter jeg kjøpte den pga utenlandsreise og slikt, men begynte å få problemer når jeg skulle bruke bilen igjen.

Desverre, har jeg hatt problemer med at bilen blir fort veldig varm (snakker godt over 90 grader) Jeg slo av motor og kjørte ikke bilen lengre etter dette. Siden Reg-reim og vannpumpe var klar for skift fikk jeg skiftet dette hos MECA da jeg trodde vannpumpen var årsak.

Desverre får fortsatt samme problem/symptomer når jeg kjørte bilen på en lenger tur. Har ikke kjørt bilen siden og er kort fortalt bekymret.

Jeg begynner å bli bekymret for at jeg har gjort et bomkjøp, og at selger evt har prøvd å skjule noe. (På prøvetur av bilen gikk den ikke over 90 grader, men skjedde etter jeg overtok bilen og kjørte som sagt ikke bilen skikkelig før en uke etter jeg kjøpte den.

Er dette noe jeg kan prøve å komme tilbake til selger med og evt. heve kjøpet? Eller har jeg kort fortalt dummet meg ut og har null sjanse å kreve heving av kjøp siden det er gått en stund etter bilen har vært kjøpt?

Hilsen Italofil fra Vestlandet som håper på å få hjelp og tips..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett