0

Reklamasjon

spurt 2017-05-25 11:37:39 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei . Vi kjøpte en alfa hos en forhandler. Kjørt 100000km.de var da skiftet registerreim. Så etter kjørt 18000km opstår de et problem bilen stopper av eventuelt reima eller vannpumpa sei forhandler. Vilken retigheiter har vi som kjøper nå har bilen vert inne i tre veker men han venter på meir deler og at de vill ta kansje flere uker og at vi må betale noke av dette ..hva har vi rett på når slik oppstår har vi krav på leige bil og at han må ya heile regninga .for dette er vell en reklamasjon arbeid

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-05-29 21:54:24 +0200

Hei. Så vidt jeg forstår er det en noe eldre bil. Registerreim har begrenset levetid, men jeg forstår det slik at forhandleren har påtatt seg ansvar for kostnader ved skifte. Han må reparere så raskt som mulig, men du har neppe noe krav på leiebil eller erstatning. Du sier ikke noe om grunnen til å det tar så lang tid. Skyldes det forhandleren, om ikke er det neppe noe å hente. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger