0

Kjøpe Peugeot Expert etter utgått leasingavtale?

spurt 2017-06-02 12:26:28 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, neste vår har jeg leaset en Expert varebil (lang) i 5 år, den har vært helt problemfri og selvsagt tatt alle servicer. Dette er "toppmodell" med automat, 163 HK motor, to sidedører osv. Etter leasingperioden kan jeg kjøpe den ut for ca 110.000.- Er ikke det en god deal? Det er flere som mener at restkjøpverdien etter leasing ofte er betydelig lavere enn markedspris, og jeg vet noen kjøper dem ut og selger dem med bra fortjeneste. Hva er din vurdering om å gjøre det slik? Hvis jeg leverer den tilbake regner jeg med de finner småting som de trekker for, som jeg må sikkert betale noen tusen for.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-06-02 12:32:37 +0200

Har du lyst så er det jo bare å kjøpe den etter endt leasing.

Det du må være oppmerksom på er at det ikke er gitt at du får kjøpe den til restverdi.

Forhandleren - som også er bilens eier - står fritt til å bestemme både prisen og hvem de skal selge den til.

Så det er ikke noe automatikk i at du får kjøpe den til den prisen. Er det mye penger å hente på den, så velger de ofte å selge den selv.

Men jeg vet jo at det ofte skjer at bruker får kjøpe den ut. Dette bør du sjekke litt nøye ut før du budsjetterer med stor fortjeneste på videre salg.

Så håper vi at det ordner seg!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger