Bunkerspumpe - havarert 2 ganger.

spurt 2017-06-02 14:37:12 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei.

Vi har en VW Touareg som drivstoflampen plutselig begynte å lyse på også stoppet bilen (midt på E18 Elvestad) i November 16. Bilen endte til slutt på Møller Ski hvor en bunkerspumpe ble byttet (3-delt dieseltank). Nå stoppet bilen igjen for et par dager siden og bilen ble tauet til ett lokalt mekonomenverksted. De kontrollerte ledningsnett, releer og sikringer og kom frem til at den ene bunkerspumpen var kortsluttet. Ved å sjekke delenummer opp mot kvitteringen viser det seg at dette er den samme pumpen som ble byttet av Møller.

Utfordringen: Denne delen må bestilles direkte fra Tyskland med leveringstid. Jeg har ikke tid til å vente og har bedt mekonomen-verkstedet sette i gang. Møller Ski på sin side viser ingen interesse av å godta reklamasjon på bunkerspumpen om ikke DE får skru på bilen og jeg da samtidig utløser min mobilitetgaranti med gratis inntauing og gratis leiebil.

Hvorfor må de gjøre det så vanskelig for meg? Jeg har ikke tid til alt dette ekstraarbeidet og jeg vet at delen ikke er på lager i Norge. (kontrollert med møller). Finnes det noen uslåelige argumenter for at dette kan løses betydelig smidigere?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett