0

Gåen clutch

spurt 2017-06-03 21:26:29 +0200

anonym bruker

Anonym

hei Jeg kjøpte bilen 16/8 2016 hos bilforetningen Bilfunn A/S,i Oslo, da jeg kjørte hjemover til meløy i nordland oppdaget jeg noen småting ved bilen, jeg tok en telefon til selger og klagde på clutchen, han sa da at det ikke feilet denne noe, jeg fikk heller ikke airkondisjon til å funke, så det ble litt krangel om reperasjon av denne men de gikk med på det til slutt. Men nå for noen dager siden røk clutchen, jeg tok kontakt med selger og han avslo alt vedr dekning av denne. Jeg tok kontakt med tidligere eier om noe annet vedr bilen og vi kom inn på clutchen og da forteller han meg dette,,Bilfunn har krevd tidligere eier for reperasjon av clutch da de mener denne var dårlig /gåen, tidligere eier sendte meg da brevet dette omhandler der Bilfunn krever han for 12500.- for rep av clutch. Jeg konfronterer da Bilfunn om dette og de avviser fortsatt mitt krav.og sier at de ikke har byttet clutch på bilen. Jeg mener de skal dekke dette da de ikke har opplyst om dårlig clutch på bilen verken i anonse eller ved salg, selv om de viste om dette, de har holdt tilbake opplysninger de viste om derved en mangel i følge § 16 i forbrukerkjøpsloven. Hvor sterkt står jeg i denne saken ? MVH Espen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-06-06 17:09:33 +0200

Hei. Du sier ikke noe om bilens alder og om du fikk en gunstig pris. Men slik du forteller tyder alt på at selgeren har holdt tilbake opplysning som er vesentlig for deg og ditt kjøp. Dessverre er det ikke første gang jeg har hørt om bilforhandlere som ved innbytte har trukket økonomisk for mangler, men ikke utbedret mangelen og solgt videre uten å opplyse om feilen. Høres ut som du har reklamert i rett tid og du har krav på å få utbedret mangelen ved bilen etter forbrukerkjøpsloven. Les mer om feil og mangler på www.forbrukerradet.no eller på www.kna.no. Der finner du også eventuelt klageskjema. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger