TV 2 Play
Min konto
0

Kan du hjelpe meg med vinterdekk valg og instrumentbelysning som ikke virker lenger

spurt 2017-09-18 19:57:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg har mistet instrumentbelysningen samt lys rundt vifte , samt summeren som normalt piper når jeg slår av tenningen og har glemt å slå av park lys / full lys etc. på min bakhjulstrekte Toyota Hiace 2002 mod 4D4 med automat / 102hk motor. Belysningen kom og gikk i en periode deretter helt dødt . 3 verksteder inkl 2 rene Toyota verksteder har sjekket / feilsøkt, ( ett av verkstedene feilsøkte 2 timer ) men fant ikke feil og ok med strøm ut av sikringer etc, er det noen som har en anelse hvor feilen kan ligge,? jeg jobber med svakstrøm selv så vil prøve å feilsøke litt til. Lurer også på hvilken vinterdekk som er best til denne bilen, da den er livsfarlig på vinterføre! I Jeg har prøvt med masse balast sand i fastspente kasser bak i bilen, Det hjelper litt for å kkomme i gang på flat mark / våt snø, men i og med at det ikke er abs bremser så sklir bilen bare rett frem ved forsiktig oppbremsing , spesielt ved sving i liten helling / nedoverbakke. Har vært i utland på dette årstiden i mange år , men skal prøve å bruke bilen som arbeidsbil i vinter, håper på gode råd hilsen Rolf i oslo

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-09-20 12:57:35 +0200

Hei Rolf. Vi tar det ekleste først - nemlig vinterdekkene: Har ahdde jeg gått for enten Continental eller Nokian med pigger. Type smale og høye. Dyre dekk, men det beste du får.

Så til belysingen: Her må det da være brudd eller spenningsfall i en kabel eller i et kretskort. Tror jeg ville begynt med å måle meg bakover fra pæren(e) som ikke virker og forsøke å finne stedet der strømmen stopper.

Høres enkelt ut, men er nok litt knotete i virkeligheten og krever nok litt demontering av dashbord. Du har jo litt elektro-peiling, så dette tror jeg du fikser på egenhånd.

Ønsker lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar