0

2013 I30 crdi

spurt 2017-09-25 12:35:11 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, Har en 2013 i30 crdi som fungerer helt fint, med ett unntak.

Ved pådrag uansett gir kommer det en skikkelig vibrasjon når turtallet er rundt 1800. Varer bare en liten stund og på høyere turtall er det ikke noe problem. Spørsmålet er hva kan dette være? Selv mistenker jeg at det er da turboen slår inn? Bilen er stokk "død" på lave turtall( Gammeldags turbo med ketsjup effekt?).

Har sjekket dette på to Hyundai verksteder, men de mener det ikke er noen ulyd. Litt rart da at denne vibrasjonen kjennes godt i både ratt og pedaler. Går liksom en "skjelving" igjennom bilen.

Noen idè om hva dette kan være? Har vurdert å ta bilen på NAF test, men om det ikke er noe feil er jo det litt bortkastede penger.

Trist da bilen ellers er helt fin og holder i massevis til mitt bruk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-09-25 12:55:10 +0100

Ja, Hyundai er både gode og fine biler med lite trøbbel. Jeg har hatt flere Hyundai selv og var godt fornøyd med de!

En vibrasjon som kjennes i både ratt og pedaler høres feil ut - i mine ører. Og jeg tror kanskje ikke at du skal gi deg på dette riktig enda. Men det er litt rart at Hyundai-folket godkjenner det.

Jeg tipper at det kan være noe så enkelt som et varmeskjold, eller eksosanlegget som lager vibrasjonen og ville nok forfulgt dette videre om magefølelsen din sier deg at dette er feil.

I alle fall få sjekket det en ekstra gang av noen andre (f.eks NAF, eller andre bil-kyndige) og høre hva de sier, før du slår deg til ro med dette.

Lykke til med fin bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger