0

El bil eller ikke?

spurt 2017-10-15 16:37:40 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, nå vet jeg ikke noe lenger. Jeg var fast bestemt på å gå over til hel elektrisk bil som passet for familien angående plass og rekkevidde å ikke minst med 4hjulstrekk for nå begynner de bilene å komme. Men så kommer også avgiftene å komme på disse bilene også og da er jo det etter min mening nesten like greit å gå for en bensin eller diesel siden forbruket pr mil ikke er så mye. Eller er det lurt å gå for elektrisk bil alikavel jeg skal trossalt ha bilen i noen år frem over. Med vennlig hilsen en som aldri har vært så forvirret før.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-10-16 13:02:41 +0100

Heisann - det er lett å bli litt forvirret her, så jeg forstår deg godt.

Jeg både tror og mener at elbiler er framtiden. Bensin- og dieselbiler vil nok bare bli dyrere og dyrere å bruke de neste årene i form av avgifter på drivstoff, bompenger, årsavgift etc.

Det vil nok på noe sikt fases inn litt avgifter på elbiler også, men det vil allikevel være mye billigere å bruke / eie enn en fossilbil. Tenk bare på besparelsen ved ikke å fylle drivstoff...

Jo før du kommer deg over på elbil - jo mer vil du komme til å spare.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger