TV 2 Play
Min konto
0

Honda Civic 2,2d '07 DPF

spurt 2017-10-22 22:07:59 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Har nylig gått til innkjøp av en Honda Civic 2,2d 07 modell med dpf. En uke etter jeg kjøpte denne hos forhandler gikk dpf tett (forhandler påstår de akkurat har byttet dpf, men har ikke klart å oppdrive kvittering.) I tillegg peilet jeg olja og den har steget. Et verksted har nå kjørt regenerering av dpf samt tappet noe olje og jeg har fått kjørt bilen på et par turer nå (ca 250km) det jeg dog oppdager når jeg er ute å kjører så kommer ikke driftstemperaturen på motor opp i 90(+) grader. Den stopper 4-5 hakk før senter på temp måler. Peilet olje igjen idag i tillegg og den har nok en gang steget. Det lukter ikke diesel av olja,men den har heller ikke blitt brun/hvit. Merker ikke noe risting/kols trøbbel med bilen eller redusert motor kraft etter regenerering var utført. Tror du det er lekkasje i toppakning eller hva kan det være som er hovedproblemet her? Regner jo med at dpf krever driftstemp på motor for å kjøre regenering? Derfor så vil jeg vel anta at dpf er tett igjen ila en ukes tid..

Mvh Thor

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2017-10-23 12:44:43 +0200

Dette har neppe noe med toppakningen å gjøre, men har antagelig noe med DPF å gjøre, tror jeg.

Ettersom du nettopp har kjøpt bilen bør du reklamere til forhandler og overlate det å fikse problemet til dem. At de påstår at de har byttet DPF, så hjelper jo ikke det deg en dritt - så lenge det fortsatt ikke funker.

Det at bilen ikke når høy nok motor temp kan skyldes feil på termostat, eller en sensor. Det kan også være årsaken til at DPF går tett. Om motoren får feil temperatur info, så blir det bare tulle ball ... Bla. kan den få for mye diesel.

Foreslår at du tar dette med forhandleren du kjøpet bilen av. Lykke til Thor!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar